5 filmstunter som gikk forferdelig feil

Kate Winslet Nesten Drowned Making Titanic

canada goose victoria Vi har tidligere snakket om hvordan James Cameron nesten druknet stjernene i The Abyss, og hvordan han selv var nesten hevdet av Poseidon i prosessen. Men et lignende scenario oppstod da han filmet Titanic, fordi la oss vre rlige og gjre det Filmen var eksplisitt fristende skjebne. canada goose victoria

canada goose jakker dame Sekvensen av skipet synker alene brt beinene og briste organene til flere skuespillere, og Kate Winslet sier at hun canada goose norge nettbutikk ekte nesten druknet. Under en scene husker du ikke fordi det ikke er en av de to kjente, Winslet og Leonardo DiCaprio, er underdekk og m g ut av en stor blge. canada goose jakker dame

De mter en port og klarer f det pnet, men i lpet av en gang ble Winslets gigantiske gamle kjole fanget p porten og hun ble trukket under vannet. Hun klarte vri seg ut av kappen, men ikke fr hun ndde punktet hvor hun flte at lungene hennes skulle briste.

Cameron downplayed hendelsen da en skuespillerinne var dramatisk, og ppekte at Winslet kom rett tilbake til jobb og kommenterte: ‘Vi bare lot Kate tro at hun nesten druknet.’ Du vet, for dramatiske forml. Men Winslet sa at hun ikke hadde lyst canada goose jakke til se ut som et blikk, og at skytingen var s uhyggelig canada goose outlet norge at hun i noen dager vknet opp og tenkte ‘Vr s snill, Gud, la meg d.’

canada goose Winslet hadde ogs en morsom tid spille under vann scener, da hun ble veid ned 12 fot under overflaten av en vanntank og gitt en lufttilfrsel, men noen ganger endte opp med suge i vann i stedet. Og fordi hun hadde p seg en kjole i stedet for en vtdrakt, kom hun ned med lungebetennelse. P det tidspunktet er det mulig at hun faktisk ba for Camerons dd, men det ville vre uhflig innrmme i et intervju. canada goose

canada goose herre Relatert: 5 Great Movie Scenes Made mulig av hensynsls EndangermentThe Exorcist Permanently injured Ellen Burstyn s Back canada goose herre

Vi har snakket tidligere om hvordan eksorcistregissr William Friedkin kan ha canada goose importr norge hatt behov for canada goose dunjakke sin egen eksorcisme, da han overrasket sine skuespillere med ertesuppe, holdt setene iskaldt kaldt for skape mer realistisk rystelse, og ja, sparket vpen av med tilfeldige intervaller for holde alle p kant. Men det ga oss ikke noe rom canada goose billig grave inn i historien om hvordan han slo opp Ellen Burstyns ryggrad, og canada goose i norge du vet hva de sier: Hver rygg fortjener sin egen historie.

canada goose norge Burstyn spilte Linda Blairs mor, og p et tidspunkt slr den okkuperte datteren henne canada goose outlet p gulvet. Siden Blair var bare 13 p den tiden og ikke ville f en demones sanne styrke til hennes Hollywood-kvadrater stint r senere, Stunt ble utfrt ved pakke en ledning rundt Burstyn og trekke henne til bakken. Etter det frste forsket skadet Burstyn lovet Friedkin g lett p ledningen som trakk i neste gang. canada goose norge

canada goose trillium Warner Bros. Pictures via HuffPostHe gjorde det ikke. canada goose trillium

Scenen ser realistisk ut i filmen fordi det er ekte Burstyn skadet hennes coccyx og led permanent skade p baksiden. ‘Coccyx’ som et iboende morsomt ord, var ikke nok til lindre situasjonen, selv om skaden ikke hindret henne fra fortsette ha en rik, full karriere og ogs vises p lovordre. I dag hres hun om s ndig og tilgivende som man kan vre om hendelsen, men neste gang du ser p filmen, husk at hennes rop av smerte ikke virker.

canada goose jakke herre Kubrick nesten drept en Stuntman Making 2001 canada goose jakke herre

2001: En Space Odyssey er en av de mest anerkjente science fictionfilmene fra alle tider, og det er den hflige mten si at den ikke har en enda kul laserkamp. Men dens vektboksutgave ble betraktet som banebrytende, og den spesielle Effekter arbeid gjort for vise livet i rommet var intens, selv om det ikke innebar noen eksplosjoner. Kubrick lste skremmen ved gjemme seg fra Wetson i et par dager, og da stuntmannen ikke lenger var fristet til svinge p ham, ga han Wetson et svank nytt omkledningsrom, et kjleskap full av l og en stor lnnsoppgang. Hei, i det minste var det en forbedring fra da han straks opp gasset stjernene sine.

canada goose victoria parka David Fincher La Daniel Craig Pass Out Filming The Girl With Dragon Tattoo canada goose victoria parka

Alle oss, og filmhistorie som helhet, setter pris p Daniel Craigs ikoniske sving i The Girl With The Dragon Tattoo som. Dragon Dragon Tattoo? Det snakker og hjelper heltinnen til lse mysterier, kanskje? Gutt, vi glemte alle canada goose norge forhandler litt om det ventetiden, er det en annen som kommer ut i r? OK.

canada goose jakke Uansett, tok Fincher en side fra Kubrick-galna, skriblet film for filmskaping, og la Craig passere ut under filmen, selv om han tok med en spennende ny innovasjon kalt ‘omsorg for andres skjebne’ til prosessen. Craig mtte lftes inn i luften med en plastpose over hodet og virke som om han ble kvalt, noe som er en lett tankegang komme inn i nr du blir kvitt. canada goose jakke

canada goose outlet For bestemme forskjellen mellom fiksjon og virkelighet ble Craig gitt et lite metallobjekt, antagelig totem fra begynnelsen, for holde i en canada goose norge nettbutikk hnd. Hvis det falt canada-goose-jakker til gulvet, ville det bety at han hadde falt ubevisst for ekte. Og faktisk, Fincher hrte metallet traff bakken, stoppet scenen, og la Craig av tidlig for dagen nr han gjenvunnet bevisstheten. Det er ikke noe ord om hvorvidt Craig ogs fikk et kjleskap for l for sine problemer. canada goose outlet

Relatert: 6 Klassiske filmer gjort mulig av hensynsls EndangermentGhostland Forvitret venstre Taylor Hickson med et disfigured Face

canada goose jakker herre Du er sannsynligvis ikke kjent med Taylor Hickson, men hun hadde en liten rolle i Deadpool, noen f anstendige deler i noen indie-flicks, og ble generelt ansett som en potensiell oppe og komer. I 2016 jobbet 19 r gamle Hickson med en skrekk filmen kalt Ghostland nr en scene ringte henne til smekke hennes knyttneve p en glassrute. Og vel, la oss bare si at hun egentlig eide den. canada goose jakker herre

I slike canada goose salg situasjoner bruker filmer vanligvis sikkerhetsglass som er vanskelig delegge og delegger ikke en million razor sharp stykker hvis det gjr. Men iflge en sksml innlevert av Hickson som bruker fancy juridiske ord for gjre anklager av utrolige ineptitude Ghostland-settet brukte vanlig glass, som brt, skiver pnet sin venstre kinn og gravde inn i ansiktet. En blodig Hickson ble rushed til sykehuset, hvor hun fikk 70 masker for feste en gash som strekte seg fra haken til henne nr henne venstre re. I det flgende ret har hun undergtt laser- og silikonebehandling, men var fortsatt igjen med et permanent arr.

canada goose salg Steve Blackburn / Getty Images for Mongrel MediaTrust oss, du vil ikke se den opprinnelige skaden. canada goose salg

canada goose jakke dame Det er opp til domstolene avgjre om hun har mistet inntekt p grunn av ulykken, og om produksjonsfirmaet er ansvarlig. Men den lett unngrbare skaden var ikke verdt det for kunstens skyld, da Ghostland endte med rocke 44 prosent p Rotten Tomater. En kritiker sa at mens forestillingene var fine, var filmen full av meningslst grusomhet, og at Hele saken virket som en unnskyldning for vise tortur av unge kvinner. Vi antar at universet har en dystre flelse av ironi canada goose jakke dame.