Kongressmedlem Jimmy Canada Panason er nå på tvers av gangen

canada goose jakke herre NÅR DU OPPMERVERER KONGRESSMAN JIMMY PANETTA’S OFFICEIN Salinas på en morgen tidlig i mai, står han opp bak skrivebordet og tilbyr et fast håndtrykk og et bredt smil. canada goose jakke herre

canada goose dame Det kan være en typisk hilsen, spesielt for en politiker, men det er også symbolsk for den type politiet Panetta aspirerer til å være en som prøver å bidra til å gjenopprette bipartisanship til et land som virker mer bittert delt av dag. har vært en bratt læringskurve, spesielt gitt den uovertruffen, uortodokse stilen til president Donald Trump, hvis ofte inflammatoriske tweets krever hurtige svar fra medlemmer av kongressen i distriktene, som Panetta, hvor et stort flertall av bestanddelene stemte for Hillary Clinton. canada goose dame

‘Jeg lærte en ting om [forgjenger] Sam Farr han hadde en god følelse av timing. Han visste når han skulle komme seg ut,’ sier Panetta, ler. ‘Men jeg kan fortelle deg: Det har vært frustrerende, men samtidig har det vært en fantastisk opplevelse. Du finner de jobbene der ting klikker, og jeg føler at denne typen klikkte for meg i det siste året.’

Panetta er ubarmhjertig optimistisk, kanskje til og med Pollyannaish, og prøver å gi et positivt spinn på det meste. Likevel kommer dette på en tid da, for mange som stemte for Clinton i 2016 presidentvalget (hun vant populærstemmen med rundt 3 millioner stemmer), ser landets demokrati på randen av å kollapse, og de liberale demokratiske normer som har gjort dette landet stor, ser ut til å være eroderende. Justisdepartementet i et forsøk på å diskreditere funnene fra spesialråd Robert Mueller III, en Vietnam-krig, tidligere FBI-direktør og livslang republikan. Samtidig utleverer Trump ut Pardons til noen tvilsomme tegn, for eksempel tidligere visepresident assistent Scooter Libby.

Men mens han skygger Panetta i hans distrikt 2. mai, er nesten hvert minutt av dagen hans bestilt med møter og arrangementer med sine bestanddeler, og lærer hvilke av deres bekymringer han kan ta tilbake til Washington.

canada goose Hvis nasjonens sosialt stoff, og dets etterkrig av andre verdenskrigs allianser, faktisk er unraveling, vil du aldri vite ved å se ham jobbe. canada goose

canada goose victoria parka Like etter 9.00 den 2. mai, kjører Panetta på baksiden av en Prius som Carina Chavez, hans stedfortreder, kjører sørover mot motorvei 101 mot sørøst Salinas for en tur til San Jerardo Migrant Head Start-anlegget, hvor barn av sesongbaserte landbruksarbeidere går til førskolen og mottar barnehage. canada goose victoria parka

canada goose jakker herre På vei, forklarer Chavez Panetta på det viktigste: Klimaendringene har resultert i en lengre årstid, og United Way Monterey County, som sponser arrangementet, ga penger for programmet som mottar føderal finansiering som skal utvides ytterligere to uker. canada goose jakker herre

‘Det jeg canada-goose-jakker liker om denne jobben er, hver dag er annerledes,’ sier Panetta. ‘Ett minutt snakker jeg med Sec Def [forsvarsminister James] Mattis, og i neste minutt, jeg er på kontoret og snakkes i en komponent.’

canada goose jakker dame På San Jerardo, en bucolic enklave like øst for motorveien, leder Angie Ramirez, områdesjef for lokale Head Start-programmer, Panetta, og supportere av programmet, på en tur til barnepasset. canada goose jakker dame

canada goose herre Nettstedet serverer 56 barn, sier hun, med to klasserom for småbarn, og to for barnehager. Ramirez sier at de fleste barna er fra innvandrerfamilier, og flytter sesongmessig sammen med sine foreldre, som er gårdsarbeidere, men hun legger til at noen av familiene har valgt å bo på San Jerardo det siste året på grunn av frykt for å bli arrestert ved innvandring tjenestemenn. canada goose herre

canada goose salg Ramirez leder deretter bort til en lekeplass, som nylig ble revolusjonert takket være donasjoner fra United Way Monterey County og 1st Capital Bank i Salinas. canada goose salg

canada goose jakke dame De fleste barna stopper hva de gjør, og med morgensolen belyser ansiktene deres, nærmer de gjestene med smil og en hilsen: ‘Hola!’ canada goose jakke dame

canada goose trillium Panetta spiser hele tiden spørsmål og satser på Ramirez for detaljer, og hun forteller gruppen at barna først og fremst snakker spansk, men at de lærer noe engelsk i klasserommene, og lærerne gir hvert barn en individuell plan basert på deres behov. canada goose trillium

canada goose outlet Turen over, gruppen hodet inni for en mottakelse. Katy Castagna, president og administrerende direktør i United Way Monterey County, er første blant mange til å levere en tale til Canada, og det er viktig for barn å få tak i tidlig utdanning, og at i Monterey County er bare 25 prosent av barna klare for barnehage mening, de har de grunnleggende ferdighetene til å trives i vårt Canada Goose outlet store montreal utdanningssystem ved den tiden de kanada gås uttak miami kommer av alderen. canada goose outlet

canada goose jakke United Way, sier hun, ønsker å doble nummeret innen 2020. ‘Med din støtte,’ forteller hun gruppen, ‘det er et oppnåelig mål.’ canada canada goose outlet goose jakke

canada goose victoria Etter noen flere taler og en testamente fra Andres Morales, hvis datter er innskrevet i San Jerardo Head Start-programmet, blir Panetta kalt til foreleseren. Etter å ha takket alle, og for alt arbeidet som de gjør på San Jerardo, sier Panetta, ‘Se på dette rommet, dette er en indikativ, dette er representativt for hva dette samfunnet handler om. fra alle områder, alle sektorer, alle samfunnslag, er her for å støtte dette programmet, som støtter dette området. Og sørg for at vi fortsetter finansieringen. ‘ canada goose victoria

Så langt sier Panetta at disse historiene hjelper: I 2017 føderal utdanning budsjettet økte finansieringen for Head Start-programmer fra $ 9,2 milliarder til $ 9,8 milliarder.

‘Det er konsekvent gått opp, og det er fordi jeg tror at vi får meldingen på tvers,’ sier Panetta.

canada goose norge Når Panetta er ferdig, og talerne slår seg opp, tar alle seg en tur til et bilde med ham. Han har et godt smil. canada goose norge

‘Chuck Schumer var Canada Goose Outlet Shop på uttrekkbar sofaen,’ hevder Panetta om den nå senatiske minoritetslederen. ‘Ovenpå hadde Marty Russo et soverom. George Muller hadde et soverom, og så min far og jeg delte en full størrelse seng i stueetasjen bare et steinkast fra Chuck.’

Den sommeren gjorde Panetta klar over at han ikke ville jobbe i statsdepartementet, så han gikk inn i lovskolen på Santa Clara University, som førte ham inn i sin tidligere karriere som anklager.